Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Hvordan klarer i jer i søgemaskinerne?

Søgemaskineoptimering er en disciplin som konstant er i forandring. For at klare sig godt i søgemaskinerne, så kræver et det man løbende optimere på indhold, og søger for at koden er optimalt i forhold til de standarder de vigtigste søgemaskiner sætter.

Ingen kender søgemaskinerne algoritmer 100% andet end dem selv, så det kræver at man følger med i trends på nettet, og at man løbende observere hvordan hjemmesiden klare sig i søgemaskinerne.

Mange parametre kan have indflydelse på placeringerne, f.eks.indgående links, altså at der andre hjemmesider som linker til din hjemmeside og til specifikt indhold her på. Også typer af indhold på din hjemmeside kan have betydning for søgemaskineoptimeringen.

Responsive hjemmesider og webshop giver bedre placeringer

I øjeblikket så oplever vi at responsive websites, dvs. hjemmesider hvor indholdet kan tilpasse sig tablets og mobile enheder belønnes i placeringerne i søgeresultalterne.

Helt nye domæner har altid en udfordring for at kravle frem i søgeresultaterne, og det kræver her at man arbejder målrettet på alle fronter.

Også besøgstallene har betydning. Kan du få mange til at besøge din hjemmesiden, så vil f.eks. Google tænke at så vil indholdet nok også være relevant for andre besøgende.


Hvad kan vi hjælpe med?

  • Lave en strategi for hvordan I selv løbende laver søgemaskineoptimering af jeres indhold
  • Undervise jeres medarbejdere i søgemaskineoptimering
  • Linkbuilding - få andre hjemmesider til at linke til jer
  • Outsourcing af søgemaskineoptimering: vi optimerer løbende jeres hjemmeside på udvalgt søgeord og søgefraser - og gerne som en del af en samlet marketingsstrategi, hvor f.eks. sociale medier indgår.

 

Ring og book et møde et møde på 31 46 47 32.  Så finder vi en løsning der passer bedst til jeres behov.