Du kan købe min hjælp til …

Sociale medier

De sociale medier er en fantastisk platform, at kommunikere med sine kunder på. Der er både utallige muligheder og faldgruber – jeg guider jer sikkert på vej.

Hjemmeside

Virksomhedens hjemmeside er digitale udstillingsvindue. Jeg kan hjælpe med udvikle en ny eller optimere en eksisterende, så I når ud til kunderne.

Webshop

Overvejer du, at etablere en webshop eller har du allerede en webshop, som trænger til at blive optimeret og videreudviklet? Få en snak om jeres udviklingsmuligheder.

U

SEO

At komme frem i Google’s søgeresultater på de allerførste sider, kan være  rigtigt svært. Jeg har mere end 10 års erfaring med både teknisk & indholdsmæssig SEO og linkbuilding.

Projektledelse

At have “sin egen mand” til at varetage virksomhedens interesser i indkøb og implementering af nye markedsføringsværktøjer, kan spare virksomheden for mange ressourcer.

v

Nyhedsbreve

Hvor de sociale medier er mere flygtige, så er nyhedsbrevet for nogle virksomheder en alternativ måde at få budskaber direkte ud til kunderne.

Foto

Gode fotos har kæmpe betydning for effektivititeten i jeres markedsføring. Udnyt muligheden optimalt for at fortælle virksomheds historie og om jeres produkter og ydelser.

Video

Video bliver vigtigere og vigtigere i markedsføringen. Både som opslag og annoncering  på de sociale medier, og som indhold på på jeres hjemmeside.  Jeg laver korte videoer skræddersyet til din virksomhed.

Events

Messser, kundeevents og firmaarrangementer. Mangler I idéerne og tiden til at udvikle events? Så kan jeg tilbyde alt fra sparring til gennemførelse.

Alt det på tryk

Ikke alt er digitalt. Masser af tryksager og merchandise er stadig gode måder at nå sine kunder på. 

Jeg kan producerer jeres materiale, og I får trykt til nettopriser.

Avisannoncer

Avisannoncer er en relativ dyr annonceringsform, og det er derfor vigtigt at annoncens budskab brænder igennem, og fanger opmærksomheden hos avisens læsere.

Pressemeddelelser

Den rigtige omtale i medierne er mange penge værd. Ofte misser virksomheder, at udnytte de gode historie, der opstår i virksomheden, fordi der ikke er tid og ressourcer til at få dem fortalt.

5 gode grunde …

Du betaler udelukkende for min tid

Annoncering, tryk, webhotel osv. køber du direkte hos leverandørerne

Ingen omkostninger til anskaffelse af udstyr og licenser

Feriepenge, sygedagpenge, pensionsbidrag er inkluderet i timepriserne

Og du kan med kort varsel skrue op og ned for dit behov

Sådan er samarbejdet …

Opstart

I fællesskab definerer og prioriterer vi de markedsføringsopgaver, som bedst understøtter virksomhedens visioner og strategier.

Vi laver et budget for timer og ressourcer og planlægger konkret hvilke og hvornår aktiviteter skal gennemføres, og hvem der er kontaktperson hos virksomheden.

h

Aftale

På baggrund de indsatsområder og opgaver, der er aftalt, underskrives der en rammeaftale om levering af timer.

Aftalen kan opsiges ved udgangen af en måned med en månedsvarsel.

Fakturering sker den 25. i hver måned.

Arbejde

Jeg arbejder fra eget kontor, men kommer selvfølgelig ud til virksomheden, når der er samarbejde/opgaver der bedst udføres på virksomheden. 

Vi finder den samarbejdsform, som giver bedst udbytte for vores samarbejde. 

Z

Månedsmøde

Hvert måned afholdes der er møde af ca. en times varighed, hvor arbejdet evalueres og kommende opgaver udvælges.

Det sker for at sikre kontinuitet, men er selvfølgelig ikke en forhindring for at kunne reagere hurtigt på en opstået situation.