Wordpress

Wordpress hjemmesider

Wordpress hjemmesider

Vores Wordpress-hjemmesider klarer sig rigtigt godt i søgemaskinerne. Vi udnytter til fulde de muligheder der for at opbygge hjemmesiden, så den både er præsentabel, interessant og ikke mindst: kan findes i forreste række på Google. Det er vejen til succes!

Wordpress er den førende Open Source Blog, men som også har udviklet sig til at være et rigtig godt alternativ til de større CMS-platforme, når det gælder mindre hjemmeside-løsninger. Det kræver en mindre tilretning af opsætningen, og installation af ekstra moduler.

Efterhånden som Wordpress er blevet mere udbredt er det kommet en lang række temaer, moduler og widgets, så kan kan stykke en webløsning sammen efter ens behov.

Der er masser af muligheder i Wordpress, men der hvor det er er foretrække frem for andre CMS-løsninger, er på webløsninger hvor nyheder er hovedparten af indholdet

Vores løsninger er sat op, så de er nemme at bruge som en traditionel CMS-løsing, og med mulighed for søgemaskineoptimere indhold, og spore trafikken på hjemmesiden med Google Analytics

Wordpress er Open Source software, og dermed gratis at bruge.Der findes en lang række temaer (skabeloner) - både gratis og betalte. 

I modsætning til TYPO3, hvor et design skal sættes op fra bunden, så kan man her komme langt med en professionel skabelon, som kan tilpasses med farver, skrifttyper og fotos.

 

 

stenelten.dk - Wordpress hjemmeside til musiker
spil-klaver.dk - Wordpress hjemmeside til privat klaverundervisning
Jesperbuhl.com - Wordpress hjemmeside til musiker
  1. Ring på 31 46 47 32

  2. Kontakt os
    1. Jeg vil gerne kontaktes af inCOMPANY omkring Wordpress hjemmeside-løsninger: