TYPO3

Langtidsholdbar TYPO3 v. 6.2

Den nye version af TYPO3 holder helt til marts 2017

Besøg typo3.org

Hjemmesider med TYPO3 CMS

Med TYPO3 har du en stærk motor i maskinrummet. TYPO3 er CMS-løsningen, hvor der er frihed til at tænke forretning og kommunikation fremfor teknik. TYPO3 stærke side er skalerbar og fleksibilitet.

Open Source
TYPO3 er Open Source software, det betyder at man har den maksimale frihed til at tilpasse systemet efter egne behov, sikre sig sine data og ikke mindst være uafhængig af leverandører og producenter i modsætning til kommercielt software.

Ét CMS til alle niveauer
TYPO3 er et system som anvendes til store, komplekse og indholdstunge websites, det bruges til intra- og extranet og til egentlige applikationer som understøtter en specifik forretningsmodel. Men I kraft af dets lave startomkostninger er det også et system som i høj grad bruges af mindre virksomheder og organisationer.

... som kan vokse med opgaven
Det giver den unikke fordel at man med TYPO3 ikke risikerer at ramme loftet for hvad der kan lade sig gøre med ens CMS. Det er svært at vide hvilke ønsker man har til sin webløsning om 2-3 eller måske bare et år, med TYPO3 er man sikret en løsning der kan tilpasses ens fremtidige behov.

Hvad betyder TYPO3 LTS?

LTS står for Long Time Support. Det er en stor fordel når det gælder komplekse CMS-løsninger.

Når selve CMS-softwaren opdateres, så er der ofte moduler som også skal opdateres. Det koster både tid og penge, og ved at holde sig til en LTS-udgave, så er man sikret en stabil udviklingsplatform.

Selve hovedversionen af TYPO3 udkommer selvfølgelig løbende med fejlrettelser og sikkerhedsopdatering, som alle opdateres automatisk med de webhoteller vi leverer med vores løsninger.

Lige nu hedder versionen af TYPO3 LTS v.6.2 og her er du garanteret at versionen supporteres frem til marts 2017. Sidste LTS udgave var 4.5, og kom ud i 2011 med udløb i marts 2015.


TYPO3 Association

inCOMPANY er medlem af TYPO3 Association som varetager udviklingen af TYP03. TYPO3 association arbejder for at:

  • Fremme udvikling af TYPO3
  • Tilrettelæggelse af arrangementer med henblik på information og uddannelse af dets medlemmer
  • Støtte til tilpasning af internationale software-standarder inden for TYPO3
  • Uddannelse og certificering for at sikre kvaliteten af ​​den service
  • Kommunikation med sine medlemmer og offentligheden
  • Udbredde viden og færdigheder om brugen af ​​TYPO3 software via projektets hjemmeside

Nøglefunktioner i TYPO3

Open Source

Med TYPO3 i din virksomhed er der ingen licensomkostninger, så du kan investere dine ressourcer og budgetter i tilpasning og individualisering af TYPO3 til din virksomhed.

Safety First

Sikkerhed er først og fremmest i TYPO3 projektet, og vi tager sikkerhedsspørgsmål i kernen meget alvorligt. Med TYPO3 sikkerhedsbulletiner du blive informeret om eventuelle sårbarheder i TYPO3 kerne og udvidelser.

Multisite Management

Med en TYPO3 installation, kan du organisere og styre et vilkårligt antal hjemmesider eller programmer fra en enkelt backend. Det giver dig mulighed for enten at opdele eller dele alle former for indhold og adgangsrettigheder på tværs af flere websteder. TYPO3 er et ideelt værktøj til distributør websites, produkt-sites, separate microsites eller på tværs af intranet applikationer.

HTML5 + Mobile Ready

Siden version 4.7 TYPO3 understøtter den fremtidige standard for moderne Web udvikling - HTML5. TYPO3 kan både anvendes som indholdsleverandør mobile apps samt for såkaldte Responsive hjemmesider, som er designet til at skalere problemfrit på en række forskellige enheder.

Responsive billedrendering

Fra TYPO3 6.2 kan du med et enkelt flueben angive om et billede skal være responsive eller ej. Det giver store fordele for website som både bruger responsive og billeder med fast størrelse.

Mobil forhåndsvisning

Redaktører allerede backend for vist hvor indhold viser på forskellige enheder. Dette giver dig mulighed for at simulere hjemmesiden på smartphone og tablets og letter arbejdet med at vedligeholde responsiv hjemmesider.

Workflow, versionering arbejdsområder

Med brugen af ​​arbejdsgange, kan de interne godkendelsesprocesser kan integreres med indhold managament, så redaktører at gennemgå andres arbejde, før vi frigiver det til live site. Versionering funktionalitet sparer hver ændring i din TYPO3-indhold og giver en problemfri historie og muligheden for at vende tilbage til tidligere versioner med et tryk på en knap. Med brugen af ​​arbejdsområder selv store strukturelle ændringer, såsom navigation eller komplekse layout ændringer er foretaget på den flue leverer TYPO3 med magt af integrerede implementering.

Omfattende funktioner til redaktører

TYPO3 støtter dig eller dine redaktører i skabelsen af ​​indhold gennem ægte "Hvad-du-ser-er-hvad-du-Get" og frontend redigering, samt integreret billedbehandling med automatisering kapaciteter. Andre funktioner som "copy & paste", automatisk thumbnail generation, eller en bred vifte af indhold og medieelementer er tilgængelige, når du arbejder med TYPO3.

File Abstraction Layer 2.0

Fil Abstraction Layer (FAL) giver en fælles brugerflade til TYPO3 kernen og udvidelser til at håndtere filer, uanset hvor de er gemt - lokalt eller i skyen (fx Amazon S3, Dropbox, ownCloud).

Multilingual

En TYPO3 hjemmeside eller applikation kan offentliggøres og drives på alle sprog i verden. Desuden, i øjeblikket mere end 50 lokaliseringer er tilgængelige for TYPO3 brugergrænseflade og flere oversættelser kan tilsættes på ethvert tidspunkt.

Professionel support

På verdensplan er der mere end 60.000 registrerede TYPO3-udviklere, 1.200 certificerede TYPO3 integratorer og TYPO3 Association har omkring 1.000 medlemmer. Det er din sikkerhed for at du altid kan finde professionel hjælp til din TYPO3 hjemmeside.

Høj skalerbarhed med API-baseret ramme

Uanset størrelsen på din virksomhed eller dit behov for content management, kan TYPO3 fleksibelt udvides og konfigureres i henhold til dine behov. Med API-baseret framework kan vi udvikle jeres egne TYPO3 applikationer baseret på bedste praksis på veldokumenteret og testet kerne.

Ubegrænset udvidelsesmuligheder med sit "App Store"

Med mere end 6.000 frit tilgængelige udvidelser,  giver TYPO3 næsten ubegrænsede muligheder for at udvide din TYPO3 hjemmeside. Vi kan tilpasse, udvide eller modificere eksisterende moduler, så de passer til jeres behov.

Finmasket adgangsrettigheder

TYPO3 giver dig mulighed for at indstille enkelte bruger eller gruppe rettigheder for hele websteder, individuelle sider, underdomæner eller selv for udvidelser og specifikke indholdselementer. Dette giver hidtil uset kontrol over, hvem der kan se, redigere og tilføje indhold på noget tidspunkt i dit websted.

Specielt i større organisationer, hvor mange bidrager til at vedligeholde hjemmesiden, er det vigtigt at brugerne kun har adgang til relevante områder på hjemmesiden.


For webredaktører

Fleksible designs

Brug en skabelon for hele dit websted eller gøre dine sider og sektioner unik ved at give nogle af dem deres egne skabeloner.

Omfattende dokumentation

TYPO3 har allerede et stort bibliotek af online-dokumentation, tutorial videoer og bøger til rådighed på flere sprog.

Intuitiv AJAX drag & drop

Brug træk og slip-redigering til at bevæge sig rundt sider i backend eller rette indhold elementer i backend og frontend.

Nem templating

Designeren-venlige skabelon system kan du hurtigt og nemt kortlægge eksisterende HTML & CSS filer til dynamisk indhold.

Simple site struktur

TYPO3 giver dig mulighed for at organisere dit websted i sider og mapper i backend, der dynamisk opdatere dine menuer.

Automatisk caching

Det avancerede caching system giver dig total kontrol, herunder mulighederne for manuel opdatering og statisk side generation.

Fællesskab og kommerciel support

TYPO3 gør det let for brugere og udviklere at finde støtte gennem samfundet eller professionelle.

Indbygget billedredigering

Automatisk generere grafiske menuer eller redigere billeder med værktøjer til ændring af størrelse, beskæring og mere i TYPO3.

Frontend-redigering

TYPO3 kan du redigere indholdet i samme frontend dine besøgende se, så du kan gøre hurtigere opdateringer og se dine ændringer i sammenhæng.

Integreret søgning

TYPO3 automatisk indekserer dit indhold for at gøre det søgbart i backend og frontend med den indbyggede søgeværktøjer.

Ægte WYSIWYG redigering

Brug den avancerede rig-teksteditor i TYPO3 til at komponere alt dit indhold i en fuldt udstyret, der kan tilpasses skrivning miljø.


Hvad koster en TYPO3 hjemmeside?

Lyder TYPO3 som den rette platform for din hjemmeside? Så er det næste spørgsmål: Hvad koster en TYPO3 hjemmeside?

 

 

Responsive hjemmesider med TYPO3

Udvalgte referencer

Zebicon.com

TYPO3, Hjemmeside, Responsive, Unikt design, Multisprog

www.zebicon.com