Få en responsiv & mobilvenlig hjemmeside.

Mød dine kunder på alle platforme, 24 timer i døgnet & 365 dage om året, og udnyt mulighederne på internettet for vækst!

Kontakt os nu!

Få jer en ny MOBILVENLIG hjemmeside

Er din hjemmeside ikke mobilvenlig og skal du derfor have en ny responsive hjemmeside?
Vi leverer webløsninger med udgangspunkt i DINE behov. Nogen virksomheder har blot brug for en teknisk enkel løsning med et super flot design, mens andre har brug for en skræddersyet løsning, som løser individuelle behov både med hensyn til design og funktionalitet. Med andre ord kan vi levere den løsning DIN virksomhed har brug for.

Vælg en responsive og mobilvenlig webløsning

Nu kræver Google at din hjemmeside er mobilvenlig for at klare sig godt i søgeresultaterne. Det fordi en meget stor del af trafikken på hjemmesider og webshops foregår fra mobil og tablets. Derfor laver vi kun responsive og mobilvenlige hjemmesider. For at få andel i den trafik, så betyder det at hjemmesiden både skal fungere såvel på en stor PC-skærm som på en lille smartphone. Det stiller krav til både design og programmering.

Design

Designet er din virksomheds ansigt ud af til. Det er her du har mulighed for at positionere dig i forhold til dine konkurrenter. Et godt design er både med til at skabe interesse og tillid, og det skal både understøtte en høj grad af brugervenlighed og evne at præsentere din virksomheds ydelser og produkter på den bedst mulige måde.

Funktionalitet

Hvad enten det er standardløsninger eller skræddersyet funktionalitet du er på udkig, så kan vi hjælpe. Jo tættere samarbejde vi har med vores kunder omkring et konkret behov, jo bedre løsninger kan vi levere. I bidrager med viden om jeres forretningsprocesser og produkter, og vi kan her ud fra designe den tekniske løsning.  

Søgemaskineoptimering

Alle vores løsninger er designet, så det er muligt kontinuerligt at søgemaskineoptimere hjemmesiden. Her har du alle muligheder for at arbejde med at optimere søgeord og søgefraser.

Tekster

Har I brug for en skarp tekstforfatter eller en dygtig fotograf, så kan vi også altid hjælpe.

Teksterne på nettet skal være korte, letlæselig og samtidigt være søgemaskineoptimeret. En god søgeoptimering giver mange besøg, godt indhold får kunderne til at blive.

Billeder

Undervurder aldrig værdien af et godt fotomateriale. Et godt billede kommunikere hurtigt og direkte, og øger interessen hos besøgende. Vi anbefaler derfor enten at bruge stockfotos af høj kvalitet, og meget gerne egne fotos taget af en professionel fotograf.

Læs mere om vores CMS Platforme

Læs om TYPO3 CMS hjemmesider
Læs mere Wordpress CSM hjemmesider
  1. Ring på 31 46 47 32

  2. Kontakt os
    1. Jeg vil gerne kontaktes af inCOMPANY omkring Wordpress hjemmeside-løsninger:

Med en CMS-baseret hjemmeside adskiller vi indhold fra design. I kan selv oprette sider og indhold, som så tilpasser sig til hjemmesidens layout.

Vi arbejder i CMS-løsningerne TYPO3 og Wordpress, men udgangspunkt i jeres behov for en hjemmeside-løsning.


Udvalgte referencer

idéudvikling, logo, webdesign, indhold, foto, mobilvenlig

www.vardedyrehospital.dk 

Webdesign, responsive, søgemaskineoptimeret, mobilvenlig

www.ske.dk 

Redesign, version 3.0, reorganisering, søgemaskineoptimering 

www.vge.dk