Blog

Er dit website mobilvenlig?

Google søgealgoritme opdateres 21. april 2015

Hvis ikke, så vil du d. 21. april 2015 blive ramt af opdateringen af Google søge-algoritme. Kort fortalt, så vil Google frem over prioritere indhold fra sider som er mobilvenlige, frem frem for sider som ikke er. Så hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig, så vil I opleve at I falder bagud i søgeresultaterne.


Google's officielle annoncering af opdateringen finder du her:
googlewebmastercentral.blogspot.co.uk/2015/02/finding-more-mobile-friendly-search.html

En anden vigtig ting er at I går glip af vigtig trafik, hvis jeres website ikke er mobilvenlig. I følge Danmarks Statistik, så gik 2,1 million danskere hver dag på nettet med deres mobil i 2014, og det er et tal som stadig stiger. Er hjemmesiden og indholdet ikke mobilvenlig, så bliver besøget på din hjemmeside kort, og den besøgende forsætter til konkurrenter med mobilvenlige sider.

Kontakt jeres leverandør for at høre hvad de anbefaler. Alt efter alder, indhold og platform (CMS/Webshop-løsning), så står valget mellem at opgradere til det som kaldes et responsivt layout, og et nyt website.

Vi tager gerne et kig på jeres webløsninger og kommer med et bud på hvad der skal og kan gøres. Ring til mig på 31 46 47 32 og få en uforpligtigende snak eller skriv til tb@incompany.dk

Værktøjer til at teste:

https://developers.google.com/webmasters/mobile-sites/
http://www.responsinator.com/

 

 

comments powered by Disqus